PRISTATOME MODERNIĄ GYVENIMO VIZIJĄ!

Projekto Pristatymas

Liepos 12 diena vyko naujų daugiabučių projektų pristatymas Anykščių miesto bendruomenei. Buvo kviečiami visi miesto gyventojai atvykti ir susipažinti su mūsų planais bei vizija, kaip ketiname praturtinti Anykščių gyvenamąją aplinką. Pristatymo metu buvo detaliai aptariami projekto etapai, planuojami darbai ir numatomi terminai.


Vietos Pranešimai

Jau dabar galite susipažinti su būsimo projekto informacija, kurią iškabinome šalia sklypo, kuriame planuojame statyti keturių aukštų daugiabutį. Ten rasite vizualizacijas, preliminarius projektų brėžinius bei informaciją apie tai, ką šis projektas suteiks Anykščių bendruomenei. Mūsų tikslas – kurti patogius ir jaukius namus, atitinkančius modernius gyvenimo standartus.


Projektavimo Etapai

Šiuo metu esame paskutinėje leidimų gavimo stadijoje. Tikimės, kad jau kitą mėnesį gausime visus reikalingus leidimus ir galėsime oficialiai pradėti statybos darbus. Mūsų komandą sudaro aukščiausios kvalifikacijos specialistai, kurie užtikrins, kad projektas būtų įgyvendintas laiku ir pagal aukščiausius kokybės standartus.