Mūsų nekilnojamo turto plėtros įmonė džiaugiasi pranešdama apie pirmojo mūsų pastatyto namo Balsiuose užbaigimą. Darbai prasidėjo 2023 m. rugsėjo mėnesį, kai netvarkingas ir apleistas sklypas buvo paverstas naujo, gražaus namo vieta.

Nors namo plotas siekia vos 80 kvadratinių metrų, protingai išplanuotos erdvės užtikrina, kad kiekvienas kvadratinis metras yra efektyviai išnaudotas. Namas puikiai tinka šeimoms, būtent yra sukurtas atsižvelgiant į jų poreikius – čia yra erdvus kiemas, kuriame vaikai gali saugiai žaisti, o automobilių savininkams patogi dviejų automobilių stovėjimo aikštelė.

Balsiai – tai puikiai išvystyta gyvenvietė su parduotuvėmis ir kitais reikalingais patogumais, taip pat netoli yra ežeras, suteikiantis papildomą vertę gyvenamajai aplinkai. Šiuo metu namas jau pateko į rinką ir laukia laimingųjų, kurie jį vadins savo namais.

Mes labai didžiuojamės šiuo projektu ir nekantriai laukiame, kol naujieji savininkai įsikurs savo naujuose namuose, mėgaudamiesi visais šiuolaikinio būsto privalumais.